Bekijk het volledige profiel van Arjan van Vliet en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Arjan van Vliet heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Aardwetenschappen (Geologie).....

Aardwetenschappen (Geologie)... wat een super studie! en de leuke mensen van GeoVUsie maken het tot een feest van meer dan 5 jaar.

2003, Arjan van Vliet

Geweldige tijd gehad op deze s...

Geweldige tijd gehad op deze school, met te veel leuke herinneringen. De school feesten, het stappen in Cartouch en toch ook wel de leraren. Ik had altijd een haat-liefde verhouding met de lerares Marieke (van Nederlands). Veel lol getrapt met Martijn (tino), Marcel (Latu), Roald, Robert-Jan, Onno, Robin, Yvette, de drie dames (Bea, Lau en Chantal), Roos (de vierde dame), Marlies, Niels, Lex, Fleur, Hajo, Annebeth, Klees, Ferdinant, Rogier en al die andere... dat waren super tijden!

2003, Arjan van Vliet

De vrijheid om te spelen die w...

De vrijheid om te spelen die we hier hadden op de school was geweldig. Na school gingen we vaak verstoppertje spelen op de dennenlaan met Bert-Jan, Milja, Liliam, Harry, Christiaan, Pim (die ik in het begin een eikel vond omdat hij altijd sterker was dan ik...), wendy en nog veel meer. Ik was altijd verliefd op Mathilde van Zalingen en op Liliam natuurlijk!

2003, Arjan van Vliet
?