Bekijk het volledige profiel van Arjan van de Velde en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Arjan van de Velde heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Heb ik eigenlijk niet. Het eni...

Heb ik eigenlijk niet. Het enige wat ik mij herinner is een verhaal over hr. Weezelenburg. Wat daar allemaal gebeurde toen iemand kortsluiting regelde op een 220-380 3-fase schakeling. Ik begrijp dat die elektro motor een meter de lucht in ging !!!! Maar niet te vergeten dat ik ooit als feestcommisaris Gruppo Sportivo in huis hebben gehaald. Daarnaast was de taktiek wel hoeveel biervaten er leeggetapt konden worden om dat te kunnen betalen !! (dankzij Louis Mulder en Frank Bulk is die doelstelling ruim gehaald toen ..). De temperatuur van het bier proeven 's middags zal ik nooit vergeten. Noch dat ik de volgende dag op een 5 meter hoge ladder de versieringen weer op moest ruimen! Dat ik niet naar beneden gedonderd ben, verbaast me nog steeds en moest karten op de baan in Uitgeest!

2003, Arjan van de Velde

Zo opende dominee de Vuijst(?)...

Zo opende dominee de Vuijst(?) elk jaar het nieuwe schooljaar. De goede man hief daarbij met veel gebaren een of ander lied aan. Zelf ben ik overtuigd atheist en had (en heb nog steeds) geen flauw benul waar het over ging. Maar ik zat WEL vooraan in de aula en had zeeeeeer veel moeite om mijn lachstuipen in bedwang te houden. In feite lag ik dubbel van het lachen, maar ja ... , dat MOCHT hij niet in de gaten hebben. Of dat is gelukt, weet ik nog altijd niet ...

2003, Arjan van de Velde

Volgens wiskunde leraar Willem...

Volgens wiskunde leraar Willem Barten had je 5 ongure elementen op deze school (klas 3c-1969, toen ik op de -Paardemarkt-school kwam). In volgorde : Mart Muijs, Jan Vogelenzang, Lex Helderman, Joep Hellinga en ik. Dacht dat we het allemaal er redelijk van af hadden gebracht !! Verder met dhr Lucieer ook het een en ander te stellen gehad. Ooit eens 3 dagen van school getrapt (omdat het mij te koud was met buiten-gym). Groots opgezette actie, maar volgens mij bleef het -inderdaad- bij de ongure elementen!

2003, Arjan van de Velde
?