Arjan van den Hoek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arjan van den Hoek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arjan van den Hoek heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  School voor Assisterend Laboratorium Personeel.

  School voor Assisterend Laboratorium Personeel. Zo heette de laboratoriumschool voordat de nieuwbouw in Beverwijk werd betrokken en het Bakhuis Roozeboom Instituut ging heten.Voor die tijd zaten we eerst in een oud schoolgebouwtje aan de Wenckebachstraat in Velsen-Noord. Daarna 1-2 jaar naar de Schoterstraat in Haarlem maar al die tijd meestal practicumlessen in de barakken op het Hoogovens (=oude naam van Corus)- terrein. Oud-leerlingen die hier op deze school op de site kijken,raad ik aan ook eens op de pagina's van het Bakhuis Roozeboom Instituut te gaan kijken. Kom je misschien oud-leerlingen en docenten tegen.....

  Assisterend Laboratorium Pe..., 1972

  Onze tweeling Duncan en Jaime zaten hier hun hele lagere schooltijd op school.

  Onze tweeling Duncan en Jaime zaten hier hun hele lagere schooltijd op school. Ze zijn nu (2006/2007) in hun eerste jaar van het voortgezet onderwijs. Jaime zat op de Groenschool in Kesteren en Duncan op het Lingecollege. Ze denken met veel plezier terug aan deze schooltijd en hebben alle twee een paar favoriete leerkrachten, hoewel ze zeggen dat ze allemaal `lief` waren. Juf Trea, Anne-Marie, Margaret, Gerrie, Diana en zo zal ik er best wel vergeten zijn.. excuses.. (zelfs juf Lilian heeft achteraf een warm plekje in Jaime's hart na een wat moeilijke start in groep 5) Maar voor Duncan is de lieve juf toch wel juf Hanny geweest en voor Jaime meester Maurice. Mijn (nu ex-)vrouw Jolanda is kort hier onderwijzeres geweest en ik - tot mijn ziekte MS- dat wat te moeilijk maakte- overblijfvader en hulp geweest bij van alles en nog wat (van Sinterklaasvieringen tot schoolreisjes)

  Stefanusschool, 1998

  Wat ik nog weet ik van deze school, ondanks dat ik er maar een paar jaar opzat en toen naar Beverwijk verhuisde.

  Wat ik nog weet ik van deze school, ondanks dat ik er maar een paar jaar opzat en toen naar Beverwijk verhuisde. In ieder geval weet ik nog wel dat mijn school op de Eikstraat/Abbingestraat stond. Herinneringen: Rechts langs een slootje naast de school naar het schoolplein, groot houten fietsenhok,voetbal/grasveld achter het schoolplein. Juf Alfrink de enige juf die ik mij herinner, maar van klassevriendjes of - vriendinnetjes weet ik de namen echt niet meer.Het kanarie-pietje wat de Juf van mijn vader kreeg toen ik wegging zal onderdehand ook wel op de eeuwige vliegvelden zijn..... Klassefoto's helaas...? Wie weet er meer van... Begin jaren 60..., zelfs de achterkant van de HBS moest nog gebouwd worden en de Draafsingel had toen nog helder en schoon water... (later zeer smerig maar nu inmiddels weer beter). Mijn school stond in ieder geval dicht bij de toen net nieuw gebouwde kleuterschool "Paulus de Boskabouter" Mijn broertje Hank uit 1957 heeft hier ook op gezeten.... opmerking, wij woonden in de J.P. Coenstraat 53 ; dus alles was op (kinder-)loopafstand!

  C.A. Potterschool, 1962

  ?