Bekijk het volledige profiel van Arjan te Hoonte en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 7

Arjan te Hoonte heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik herinner mij nog een aantal...

Ik herinner mij nog een aantal leraren: Van Rookhuyzen, de Korte, de Kluiver, Koornneef, Juf Bokma, gymleraar vd Schaar, tekenleraar Jaap de Raat. Van medeleerlingen schieten mij zo de namen te binnen van Bert Habermehl, Cor Maas, Machiel Jan Bot, de zusjes Janson, Peter de Boer, Hannie vd Zee, Huib de Ligt

2003, Arjan te Hoonte

Ik kwam eind 1960 op de Pr. Be...

Ik kwam eind 1960 op de Pr. Bernhardschool, in klas 3. Ik kan me nog meester Kaptein herinneren, meester Hoffenaar, juf Bravenboer (een oudere dame van wie de echtgenoot op de grote vaart zat/had gezeten), juf Smelink, juf Kievit. Van medeleerlingen schieten me de namen van Piet v.d. Vlist, Hans v.d. Sijde, Jaap v.d. Most, Arjan Hordijk, Meta Poort, Loes van Santen, Ria de Swart direct te binnen. Het "schotsje trippelen" kan ik me nog goed herinneren, evenals het "stiekum" een stokbrood halen in de pauze bij de bakker op het Dr. Wibautplein. Een schoolreisje naar Slot Loevestein en naar Gemert, de wandelmarsen (Avondvierdaagse, Sint-Nicolaasmars enz). Ik heb nog het programma van de afscheidsavond van school, op 13 juli 1964. Daarop staan nog een aantal namen, helaas met alleen een letter van de achternaam: Gerrie van T, Cobi de L, Lia D, Hannie K, Helene Sch, Ienke S, Jan v B, Jan B, Martin B, Henk G, Klaas W, Karla D, Paulien S, Anneke B.

2003, Arjan te Hoonte
?