Bekijk het volledige profiel van Arjan Groenewegen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Arjan Groenewegen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Bankenvoetbal met Krikke, Bloe...

Bankenvoetbal met Krikke, Bloem in de goal, en dan eigenlijk altijd winnen (geintje Wilbert). Rene van der Geest met pijn in zijn trainingsbroek, Johnny en Robby Kisoen, Rene Rolvink mijn beste vriend uit die tijd die ik laatst bij ADO tegenkwam, alsof er niets veranderd was. Mijn eerste liefde Sandra die ik vorig jaar ineens in het zwembad tegenkwam. Schoolkamp in Rijsbergen, Vleermuis die uit de kastanjeboom gevallen was en door Puk "koning Bolo" werd genoemd. Meester Moutkip, Zwagerman, een beetje vies maar wel ontleden voor het leven geleerd. Van Zaalen die toen al een beetje vreemd was maar nu helemaal en natuurlijk juffrouw Leyendekker. Nachtmerries van juffrouw Voorham en Speetjens. Verder vond ik de toneelvoorstelling helemaal geweldig om te doen. Al met al een hele leuke tijd met heel veel herinneringen.

2004, Arjan Groenewegen

The bloodbrothers!! De "woensd...

The bloodbrothers!! De "woensdagmiddagen" met de broeders!!!!, gymles van Bruin Vermeer, de heer Oomen, klasgenote die op de prullebak ging zitten omdat ze niet naar de wc mocht, achteraf bezien toch te veel om op te noemen.

2003, Arjan Groenewegen
?