Bekijk het volledige profiel van arjan delfgaauw en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

arjan delfgaauw heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Niet veel herinneringen meer. ...

Niet veel herinneringen meer. Zat in de klas met mijn vriend Erik de Jong. We woonden beiden vlakbij aan de Nieuwenoord. Op de speelplaats buiten was het altijd een wedstrijd wie "de kar" mocht besturen. Een trekwagen van hout... Ik weet ook nog dat op de laatste kleuterschooldag een poppenkast werd vertoond. Compleet met lichtshow en geluidseffekten. Prachtig vond ik dat. In 1992 ben ik de school nog eens gaan opzoeken. Alleen het gebouw was er nog, kleuterscholen waren er niet meer appart. Het was omgebouwd tot een werkplaats waar men tapijten,kleden en gordijnen maakte. Ik werd er rondgeleid en wat ik na al die jaren weer herkende was de geur van de gootstenen bij de toiletten... Mijn vroegere klaslokaal was een magazijn voor stoffen, de speelplaats een parkeerplaatts...

2008, arjan delfgaauw

In de eerste klas herinner ik ...

In de eerste klas herinner ik mij juffrouw Pluimert of Pluymert. Ze reed rond in een groene MG sportwagen met open dak. Tweede klas juffrouw Lagendyk en in de derde en vierde meester Berendes en later Schram. Ik woonde op de Nieuwenoord naast de portiek van Berendes. Die had een engelse bulldog,Buggy genaamd, die ik wel eens uit mocht laten. Meester Schram herinner ik me als een zeer handig iemand die erg goed kon knutselen en nakijk-apparaten kon maken van triplex en lichtjes.Hij had ook veel temparament en was niet altijd even aardig voor alle leerlingen. Van mijn klasgenoten in de derde/vierdeklas herinner ik mij Wenneke de Kool, het mooiste meisje van de klas.Ik ging verder om met Leon Los. Herinner me het vele knikkeren dat we deden rond de paden bij de gymnastiekzaal.

2008, arjan delfgaauw

Leraren die ik mij goed herinn...

Leraren die ik mij goed herinner zijn van den Berg (Brammetje), Bouw, Bout, den Boon, Szegedy, van Dijk (Flop), van Keulen, Knevel en Toepoel. Zat in die jaren o.a. in de klas met Wilja van Teylingen (babe), Gert Jan van Die, Reggie Dresia, Ellen de Graaf, Ellen Schop (babe), Peter Dierkx, Arjen Baars, Fred Schippers, Bram Bakker en Johan Rijsdijk. Ik vond het altijd leuk om verschillende leraren te imiteren; hun manier van lopen of praten. Later deden we de typetjes van Koot en Bie na in de klas. Cor van der Laak (Hou je er buiten Cok!) en meneer Foppe.

2008, arjan delfgaauw
?