Arjan Broek

Kent 2 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arjan Broek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arjan Broek heeft 6 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was in deze periode al van school af, maar zag dat Ineke Verheij, mijn halve (1e)klas opnoemde.

  Ik was in deze periode al van school af, maar zag dat Ineke Verheij, mijn halve (1e)klas opnoemde. Kun je nog even naar bekenden op de foto's kijken Ineke.... Groeten Arjan

  Ichthus College (MAVO/HAVO/..., 1970

  Ik heb slechts 1 jaar op de grafische MTS meegemaakt, en wel in de Dongestraat.

  Ik heb slechts 1 jaar op de grafische MTS meegemaakt, en wel in de Dongestraat. Ik wilde in die tijd grafisch ontwerper worden, maar dat bleek iedereen te willen. Van medeleerlingen is mij weinig bijgebleven. Herinner me Melle de Haan, de "huispianist" Gerard Atema in de pauze, 1 van de gebroeders Hauser en Edward B Wahr in een hogere klas. In de trein vaak lachen met Peer Mascini. Zij vormden een deel van het Hauser Orkater wat ik kende van "DE PEN IJmuiden" waar ik werkte en wat in die tijd het grootste open jeugdcentrum in Nederland was. Sporten o.a. nog in de oude RAI. Ik was overigens wel gecharmeerd van de lerares nederlands, die mij wel eens wat eerder weg liet gaan om een trein eerder te kunnen halen.

  Grafische MTS, 1972

  Jongens en meisje zaten in deze tijd apart in de klas.

  Jongens en meisje zaten in deze tijd apart in de klas. Gold niet voor mij. Wegens te veel kletsen (toen nog wel) werd ik voor " straf" naast een meisje in de bank gezet. Dit had een averechtse uitwerking. Heb ontelbare malen de tafel van 1 tot honderd mogen uitschrijven, soms met behulp van carbonpapier. De opstand van Kees Kalkman toen Juf Kater weer eens handtastelijk werd is mij ook nog bijgebleven. Het feit dat Attie van Houten mij wel aardig vond in de laatste klas trouwens ook.

  Marnix van St.-Aldegondeschool, 1962

  ?