Arjan Blom

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arjan Blom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Arjan Blom heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Jufrouw v/d Horst en Kalkhoven herinner ik mij nog wel .

  Jufrouw v/d Horst en Kalkhoven herinner ik mij nog wel .Er kwam wel eens een moeder geloof van Ruurd Ouwehand spannende verhalen vertelen over iemand die de boel in steen kon veranderen.Ik zat in de klas bij: Anja Bouma ,Loes Kimmel,Edwin Eikelenboom(stam),Aman,Martin Klaas,Frederique,Greta,Tom,Petra,Netty,Paul,Rik,Freek,Carla van de Hoek,Yvonne en Gerdina Blijleven was een grote familie geloof van 12 kinderen.

  Herautschool, 1970

  leuke tijd gehad op deze school.

  leuke tijd gehad op deze school. Ik kan mij nog de schoolkamp in Kampen herinneren waar ene Robert Strak de boel in de maling nam,wat een acteur talent ! Op deze site zie ik ook Jose Kouwenhoven staan hebben wij bij haar thuis niet eens gezwommen in een klein poeltje ?

  LOM school de Wending, 1974

  Excursie Hoogovens staat mij nog bij,en de studiereis naar Berlijn,ook toen een dag naar Oost-Berlijn geweest,indrukwekkend was dat.

  Excursie Hoogovens staat mij nog bij,en de studiereis naar Berlijn,ook toen een dag naar Oost-Berlijn geweest,indrukwekkend was dat.En natuurlijk wat kroegen afgegaan,Gorgoni sliep al dronken op de gang van het hotel,hihi.Ik heb nog wat foto`s van dat tripje.Het was ook de periode van de commodore 64 computer, toen al illegale kopieën van floppies en tapes met veel spelletjes er op.

  Chr. M.T.S. Patrimonium, 1983

  ?