Bekijk het volledige profiel van A. Bergijk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

A. Bergijk heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Tja, dat was de kleuterschool,...

Tja, dat was de kleuterschool, bij juf Jose en juf Teunie. Wat ik me nog kan herinneren, zijn de zandbakken/tafels binnen, en was het buiten achter bij het speelhok dringen om een trapauto met stuur. Op het speelplein stond een houten klimrek waarop wij allemaal zaten toen er een klassefoto gemaakt werd. Op de voorkant van het klimrek was er een brede schuine trap en daarnaast een smalle rechte en met onze fantasie(4-5 jaar jong) leek het op een schip. Om de beurt zat er iemand boven op de rechte trap en hij/zij was dan de "kapitein".

2003, A. Bergijk

Tja, De Kennedy. Dat houten gr...

Tja, De Kennedy. Dat houten grijze noodgebouw(tje) aan de bossstraat. Nadat de van Gijnschool gesloten werd kwam ik hier in de vierde klas terecht, bij (hoofd)meester Wolst, grote fan van DS 79. Tussendoor veranderde de naam van de school in o.b.s. Crabbehof. In de vijfde en zesde klas gingen we op schoolreis naar Chaam bij het "Putven". Leuk waren de avondwandeling door het bos, en de bonte avond. In de zesde klas verhuisden we naar een tijdelijk gebouw aan de Ruys de Beerenbrouckweg, omdat er eindelijk een nieuwe school werd gebouwd. In het begin kregen we les van meester Stam, maar die werd directeur van een andere school, daarna kregen we meester Mierop en met hem verhuisden we weer terug naar het splinternieuwe gebouw aan de Bosstraat en kreeg de school zijn oude naam weer terug: "John F. Kennedy".

2003, A. Bergijk

Eerste jaar MTS ging niet zo b...

Eerste jaar MTS ging niet zo best(cijferlijsten leken op de toto). Daarna overgegaan naar KMBO-elektro bij o.a. IJzerman en de Tukker Noordermeer(wat doet iemand uit het mooie rustige Twente in het mooie? drukke Dordt) die altijd aan een van zijn buizenradio's zat te solderen en er altijd gejuch was toen de middengolfklanken uit de radio kwamen. Tussendoor nog stage gelopen bij Dupont in het elektisch onderhoud. Na het behalen van het papiertje heb ik werk gevonden bij m'n huidige baas.

2003, A. Bergijk
?