Bekijk het volledige profiel van Arjan Bakker en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Arjan Bakker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik ben begonnen op de DML (Hyg...

Ik ben begonnen op de DML (Hygieaplein) in de klassen 1L, 2L en 3L bij de lerares Connie Wierda, met haar zoons Bas en ? Ik heb echt vreselijk veel gelachen in die tijd op de DML en ik was voor de leraren niet echt een pretje. Elke pauze kon je lekker basketballen en koppen soep kopen in de kantine. Als ik soms geen geld had ging ik naar AH of het kleine supermarktje op de hoek van het plein om gratis te winkelen. Ik herinner me nog een aantal leraren zoals Wim Ruysendaal (zijn zoon Marc zat bij me in de klas), Paul (biologie), Rob Degour (handarbeid) Talen waren voor mij echt een ramp. Zowel voor Frans als Duits ging het echt slecht. Alleen Engels was gesneden koek. Duits kreeg ik van Uta. Een van origine Duitse vrouw die vaak Klappe Zu! tegen me zei als ik weer eens zat te ouwe hoeren. Bij de overgang naar de vier havo op het hoofdgebouw liep ik bijna een jaar achter met Frans... Op het hoofdgebouw begon de lol pas echt. Veel vrije tijd (genomen) en goede herinneringen aan de feesten en het vele stappen. Dankzij mijn goede inspanningen mocht ik 5 Havo nog een keertje doen :). VWO ging lekker, niet echt problemen mee gehad. Erg veel lol gehad met Christophe, Wouter S en Wouter H, Danny, Pablo, Teun, William, Casper. Mocht iemand contact willen zoeken, mijn e-mail adres is arjanbak$dds$nl (vervang eerste $ met apstaart en de tweede $ met .)

2003, Arjan Bakker

De 10e montessorischool was ee...

De 10e montessorischool was een hele leuke school. Ik heb eerst op de meidoorn gezeten bij juffrouw Schram. Een hele lieve juf die in mijn herinnering veel voorlas uit boeken van Annie M.G. Schmidt. Vervolgens ben ik doorgestroomd naar de andere kant van de school: de 10e. De eerste drie jaar waren bij juffrouw van Vliet. Een oude juf met veel strengheid en gezag, maar heel aardig en rechtvaardig. Ik heb veel plezier gehad in haar klas en ik kan me nog heel goed de klas, het lesmateriaal en de geuren herinneren. Ook de binnenplaats waar we tijdens de pauze altijd speelde kan ik me nog goed voor de geest halen. Natuurlijk kan ik me ook nog goed veel kinderen uit die tijd voor me halen : Marco, Hicham, Nancy, Cindy, Benny Na van Vliet ben ik naar meester kok gegaan voor een jaar (meester Kokkie). Veel gelachen, maar ook achteraf veel spijt over de hel die Kok heeft doorgemaakt in dat jaar... De laatste twee jaar moesten van meester van Diemen zijn. In de zesde viel hij weg en kregen we invaller. Een toffe leraar met een soort van JeemigdePeemig uitstraling. Geen idee meer hoe zijn naam was. Mocht iemand contact willen zoeken, mijn e-mail adres is arjanbak$dds$nl (vervang eerste $ met apstaart en de tweede $ met .)

2003, Arjan Bakker
?