Bekijk het volledige profiel van Arjan (Arie) van Rijsbergen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Arjan (Arie) van Rijsbergen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Banel en natuurlijk MCB wat ee...

Banel en natuurlijk MCB wat een K*t vak was dat zeg. Meest vage wiskunde van Stroeken, met zijn Ohmega nogwat. Later gelukkig niet emer nodig gehad die rare sommetjes. Ohja en naturulijk de achternaam van Johny die elke keer weer tot verwarrign en frustratie leide bij de leraren. Johny bawanibiksaw of zoiets :)

2004, Arjan (Arie) van Rijsbergen

Deurbel wacht, films kijken in...

Deurbel wacht, films kijken in de hal, eerste computers met woord galgje. Meester rugebrecht met zijn potten honing en uiteraard rondgaan langs de leraren op je verjaardag en dan plaatjes krijgen :) Knikkeren bij het beeld :) Waarbij Hugo en Lars eigenlijk altijd wel wonnen, ook nog met tennisballen geknikkerd die had Tonnie dan weer geloof ik.

2004, Arjan (Arie) van Rijsbergen

Weet dat ik kleuterschol echt ...

Weet dat ik kleuterschol echt verschrikkelijk vond. Enige wat ik leuk vond was geloof ik de pauzes. Heb zelfs nog een keer opgelsoten gezeten in het speelhok smane met Guido Lau. En op vrijdgamiddag eigen speelgoed meenemen dan bracht ik altijd mn tonka camper mee :) Verder vertrok bijna iedereen na deze school naar de willem alexander school.

2004, Arjan (Arie) van Rijsbergen
?