Bekijk het volledige profiel van arjaan van denberg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

arjaan van denberg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Toelatingsexamen gedaan (collo...

Toelatingsexamen gedaan (colloquim doctum)ivm te lage opleiding (mts). Ik wilde heel graag multi-disciplinair op het hoogste nivo opereren. Studie was intensief, lang en veeleisend. Afstuderen op m'n favoriete onderwerp doorstartmanagement (doorstarten na faillissement).

2006, arjaan van denberg

Leuke school, proefjes etc. Sp...

Leuke school, proefjes etc. Sportdagen waren minder. Herinner mij een rare leraar engels waar ik het niet mee kon vinden en die liet mij dan ook bijna zakken.

2004, arjaan van denberg

Degelijke school, was net uitg...

Degelijke school, was net uitgebreid met een nieuwe aanbouw. Electronica was m'n passie, maar ben er verder nooit in door gegaan. Rijsberman was directeur, met concierge man met bril. Ook de leraar engels die parachute sprong en bij 6 kamp op TV jureerde. Schaam mij nog steeds dat ik mij zo heb laten gaan door die leraar nederlands uit te laten dagen en er mee gevochten heb. Was niet goed zoals dat gegaan is en het spijt mij dat ik deze man pijn heb gedaan.

2004, arjaan van denberg
?