Bekijk het volledige profiel van Arja Zuiderwijk - en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 7

Arja Zuiderwijk - heeft 7 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

ik zat opde emmaschool.de eers...

ik zat opde emmaschool.de eerste 2klassen heb ik juf schinkelshoeh gehad daarna juf v d meiden daar kon ik niet mee overweg ik moest vaak nablijven omdat mijn handwerk breien niet af was .je zat alleen met haar in een lokaal Wij haddan nog tot 4 uur schoolde roomse school tot 15.30ik zat in voorburg opschool en woonde inleidchendam dus moest ik als klein meisjedoor de spits naar huis .daarna zat ik bij het hoofd van de school meneer visser.de 6 klas had ik meneer smid die man was niet wijs hij sleurde je zo aa

2009, Arja Zuiderwijk -

handenarbeid bij juf v.d.Tas g...

handenarbeid bij juf v.d.Tas gymlerares juf Hoegee jufrouw Pijkstra daar moest je heen als je uit de klasgezet was of ais je telaat op schoolwas. Was je te laat en de deuren gingen dicht dan moest je beneden onder aan de trap wachten bij de concerge v d Kragt. Ik zou graag in contact willen komn met Anneke Terpstra, Jannie Schipper, Laura van Boven, Netty Nauyorks, Ans,Gerda, Willemien v. d. Zande. De werk week was best wel leuk met z'n alle in de jeugdherberg in Noordwijk, op de fiets vanaf de school, de bonte avond, de ochtendgymnastiek waar niemend zin in had.

2008, Arja Zuiderwijk -
?