Bekijk het volledige profiel van arja vos en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 4

arja vos heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Eerste en tweede klas bij juf ...

Eerste en tweede klas bij juf van Wijk. Omdat we in het begin nog in Amsterdam woonde mocht ik altijd s'middags met haar mee. Achterop de fiets en bij haar thuis een boterham eten. Derde klas Mijnheer Hoffman, vierde juf Pieterse geloof ik....zesde Dhr. Sluiter...wat was ik bang voor die man!! Mijn beste vriendin was en is Janet Welphdale. In de zesde klas verhuisde ze naar Engeland en woont daar nog.Ze is nog steeds mijn vriendin en we hebben nog steeds veel kontakt!! Verder herinner ik me Marnieke Bruinisse, Saskia Swartepoorte, Jan Willem Hekman of Hekkelman, Erna? Ronald? Marion? Peggy Staats Nog wel meer maar kom niet op namen. Veel knikkeren op het schoolplein en "elastieken". De foto van Juup Dalles met juf van Wijk is ook mijn klas. Heb inmiddels de namen bij die foto gezien, sommige kloppen niet zoals die van saskia swartepoorte, dat is Janet whelpdale, dat weet ik zeker.

2004, arja vos

Heb hele goede herinneringen a...

Heb hele goede herinneringen aan deze school, het was alleen maar leuk....tekenen, toneel, volksdansen, soms les....vaak naar de oude gracht naar een cafe of kelder(sarasani) ik weet nog goed dat Dhr.de Boorder ons uit het cafe kwam halen om toch maar naar de les te gaan. Wat een schat van een man was dat, hij was niet eens boos.De werkweek in Limburg (Vaeshartelt,Limburg, daar heb ik nog een paar foto's van en op deze site geplaatst.)Ik ben pas later op deze school terecht gekomen en heb daar een paar heel leuke jaren doorgebracht. Had veel vrienden en vriendinnen.Met Susan Werther (zie foto) trok ik veel op,zij woonde toen in Reeuwijk, verder kan ik me alleen nog maar voornamen herinneren; Saskia, Mimi,(zie foto)Yvonne (zie foto) en haar zusje, Marianne, Ina. Herman was mijn vriend in 1970 (of was het 1971 daar ben ik niet helemaal uit), mijn laatste school jaar,hij kon heel goed tekenen en woonde in Bilthoven, zijn beste vriend was Wim (de Munk?)(zie foto) die woonde in het Wilhelminapark, zijn moeder had een balletschool. Patrick Salet heb ik pas nog ontmoet in Utrecht waar hij een winkel heeft. Verder,Ad,Paul,Alex,Michiel, Veronica en Lodewijk, die woonde op de vismarkt in een prachtig pand met antiekzaak beneden.Er zitten nog een paar gezichten in mijn hoofd maar kan de naam daarbij nu niet meer bedenken, wie weet meer en kan zich mij nog herinneren?

2003, arja vos
?