Bekijk het volledige profiel van Arja Ruder en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Arja Ruder heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik heb 4 jaren op deze MULO ge...

Ik heb 4 jaren op deze MULO gezeten en kwam uit Rijsbergen. Ik kwam meestal vanuit Rijsbergen met de fiets naar school. Heb leuke herinneringen aan deze school. O.a. Meneer Tielrooy, v.d. Kamp, dhr. Bode waren er leraar/ schoolhoofd toen. Ik heb er een geweldige tijd gehad. De school lag midden in een woonwijk en er kwam zowat dagelijks een bakkertje langs in de pauze waar we voor 35. cent een heerlijke roze koek kochten. Eigenlijk herinner ik me niets vervelends. Het waren beste jaren voor mij, lang niet zo eenzaam als de jaren op de lagere Beatrix school. Ben benieuwd wie zich ook hebben aangemeld. Met groeten en houdoe, Arja Ruder-Meijwaard

2008, Arja Ruder

Met weinig klasgenoten ging ik...

Met weinig klasgenoten ging ik echt om in mijn herinnering. Dit heeft vooral te maken met het feit dat ik niet in Breda maar in Rijsbergen woonde. Daardoor kon ik nooit eens iemand mee naar huis nemen. Ik voelde me daardoor best eenzaam in die tijd.Ik reisde dagelijks met de bus en later kwam ik er met de fiets. Heb bij juffr. Barendszen en juf Nijhof gezeten, ook bij meneer Stolk en Vos.

2008, Arja Ruder
?