Arja Pronk

Kent 0 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arja Pronk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arja Pronk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Schooljaar 1959-1960.

  Schooljaar 1959-1960. Geweldig! Oude meester was vakman. Triest ongeval - mijn vriendin Hennie kwam met haar voorwiel in de rails en werd overreden. Enorm ingrijpend voor de hele klas. Fijne herinnering aan die kooklessen, aan eerste verliefdheid op klasgenoot uit de Schoutenstraat. Zou hem graag weer ontmoeten.Ik woonde op de Nieuwendammerdijk tegenover de Oranjewerf. Turnde bij KBO en was goed in schaatsen. Ging na dit 7e leerjaar naar de HBS Polderweg. Groetjes van Arja Pronk.

  VGLO Jan Cornelisz de Rijps..., 1952

  Op deze school begon mijn carriere als muziekdocente.

  Op deze school begon mijn carriere als muziekdocente. In mijn fotoalbum zitten klassenfoto's en foto's van de zeilkampen met de punters in Broek in Waterland. Toen directeur Wim Gallee was overleden mocht ik tijdens de rouwdienst het kerkorgel bespelen. Het was een kleine, maar bruisende school met grote activiteiten op het gebied van sport en creativiteit.

  R.K. St. Joseph Mavo / Mulo..., 1976

  Aan de Rijks Middelbare Agrarische School (RMAS) heb ik bijzondere, vooral geweldige herinneringen.

  Aan de Rijks Middelbare Agrarische School (RMAS) heb ik bijzondere, vooral geweldige herinneringen. Ik was 10 jaar de muziekdocente. Een unieke aanstelling, want nergens in ons land kwam het vak muziek in het vakkenpakket voor op een agrarische school. Grote rivaliteit tussen de klassen - de ene klas zong nog mooier dan de ander. "We traden op in "Het Gulden Vlies". Door de invoering van het vak 'informatica' was er geen ruimte meer voor 'muziek' en moest directeur Hip Breebaart mij mededelen dat het dienstverband niet kon worden voortgezet. Regelmatig kom ik nog oud-leerlingen tegen die zich de muzieklessen van Mw. Pronk goed herinneren. Laatst nog zei een oud-leerling: - 'Als ik Bohemian Rhapsody van Queen hoor, dan denk ik aan u - aan de uitleg van de inhoud van de songteksten - en hoe u van elke klas een koor maakte dat uit volle borst mocht zingen "I did it my way "-'. Ik heb een album met prachtige foto's en cassettebandjes als herinnering. Veel dank verdient Hip Breebaart, de directeur van deze school.

  Rijks Middelbare Landbouwsc..., 1978

  ?