Bekijk het volledige profiel van Arja Oosterlee en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 7

Arja Oosterlee heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

GROOT ENG EN SPANNEND EN EEN M...

GROOT ENG EN SPANNEND EN EEN MUFFE LUCHT IK HEB MAAR EEN JAAR OP DEZE SCHOOL GEZETEN BIJ JUFFROUW PIETERMAN

2007, Arja Oosterlee

HIER VOLGDE IK DE MBO OPLEIDIN...

HIER VOLGDE IK DE MBO OPLEIDING KVJV STAGE LOPEN BIJ EEN GEZIN CLUBHUIS SCHIPPERSINTERNAAT KLEUTERSCHOOL PEUTERSCHOOL(8JAAR GEWERKT) LEUKE SCHOOL, ALLEEN WAS HET VROUWEN GEHALTE TE HOOG

2007, Arja Oosterlee

AL WAS HET 20 GRADEN ONDER 0 D...

AL WAS HET 20 GRADEN ONDER 0 DE BROEK MOEST UIT EN DE ROK AAN. WAS JE HEM VERGETEN, GEEN PROBLEEM ,IN HET HOK KON JE ER EEN UITZOEKEN KEUS GENOEG. ALLEEN ALLEMAAL IN EEN FOUTE KLEUR FOUTE LENGTE EN EEN FOUT DESIGN, VOLGENS MIJ VAN VOOR DE OORLOG .WAT EEN DRAMA WAS DAT ALS JE DAAR EEN DAG IN MOEST LOPEN. HET HUWELIJK VAN ABBRING EN MIERAS MET ERWTEN SOEP(een echt snert feest) MIJN FAVORIET WAS MEESTER VOS NEDERLANDS(WAT KON DIE MAN VERTELLEN) MEESTER STROINK GYM(VOND IK WEL EEN LEKKER DING) LEUKE KLASSEAVONDEN. TUSSEN DE MIDDAG NAAR DE PATATBOER WAAR OOK DE HALVE LAND EN TUINBOUW SCHOOL STOND . ROKEN IN HET FIETSEN HOK(STIEKEM) CUSTARD PUDDING CUSTARD VLA CUSTARD SAUS ALTIJD MAAR HET ZELFDE ,HADDEN ZE NOU NIETS ANDERS KUNNEN VERZINNEN? HET WAS EEN LEUKE TIJD VOL ONZEKERHEDEN.

2007, Arja Oosterlee
?