Arja Neppelenbroek

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arja Neppelenbroek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Arja Neppelenbroek heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Brede opleiding, van alles wat (sociologie, psychologie, geografie en communicatie waren m’n favoriete vakken), overzichtelijk genoeg, les in oude kloostergebouwen aan de Haagweg en de Etnastraat, gezellige stad.

  Brede opleiding, van alles wat (sociologie, psychologie, geografie en communicatie waren m’n favoriete vakken), overzichtelijk genoeg, les in oude kloostergebouwen aan de Haagweg en de Etnastraat, gezellige stad. Voor het eerst op kamers wonen, mooi natuurlijk, maar in het begin toch ook wel wennen! Werkweek in Andalusië en met campers naar de Ardennen. Een bijzonder meerdaags volleybaltoernooi in Polen in Katowice (als belichaming van het motto ‘meedoen is belangrijker dan winnen’). Stages in Friesland en bij de PPD Utrecht. Nog veel leuke contacten uit Bredatijd.

  NHTV - Kort-hbo toerisme en..., 1974

  Het gebouw herinner ik me nog vrij goed (alleen lijkt het nu veel kleiner dan toen).

  Het gebouw herinner ik me nog vrij goed (alleen lijkt het nu veel kleiner dan toen). Met slecht weer speelden we wel eens een kegelspel (met houten kegels in rood beige blauw) in een van de lokalen, met banken langs de kant. Eén keer mocht ik met iemand (?) mee een collectebusje inleveren bij juffrouw Kik. Een huis begroeid met klimop, binnen een pluchen kleed op tafel. Met een kopje thee en een koekje erbij alle dubbeltjes en stuivers in rijtjes van 10 neerleggen om de opbrengst gemakkelijk te kunnen tellen...

  kleuterschool Wolphaartsdijk, 1960

  Drie klassen in één lokaal, het achterste voor klas 1, 2 en 3, het voorste voor 4, 5 en 6.

  Drie klassen in één lokaal, het achterste voor klas 1, 2 en 3, het voorste voor 4, 5 en 6. Het middelste was het handwerklokaal: lopertje borduren, kerstkleedje, 4 recht 4 averecht in blokjes breien voor een soepele pannenlap en lusjes haken voor een ballennet. Toch leuk! De 'gewone vakken' en gymen trouwens ook. Verder veel spelletjes op het schoolplein: knikkeren natuurlijk (ook met kleiknikkers!) bij voorkeur in de knikkerpot rechts op het kleine plein, maar dan moest je toch minstens wel in de 5e zitten; touwtje springen met tegelijk inkomen en met twee touwen tegelijk, tollen (!), kaatseballen, allerlei tikspelletjes, elastieken en het onovertroffen pottelillen (benodigdheden: 2 bakstenen, een grote stok en een klein stokje; kopje tikken was het leukst). De school staat er inmiddels helaas niet meer.

  prinses Wilhelminaschool, 1962

  ?