Bekijk het volledige profiel van Arja Lampers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Arja Lampers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Zo'n echte ouderwetse school m...

Zo'n echte ouderwetse school met hoge, grote lokalen. Leuke herinneringen aan meester De Kruis in klas 6. Bij hem heb ik leren zingen. Hij gaf ook extra les in rekenen met breuken en heel belangrijk Vervoegen. Hier heb ik nog dagelijks profijt van. Ook de schoolreisjes naar Kaatsheuvel. Geweldig!. Mijn vader bracht alle fietsen naar Lage Zwaluwe. Wanneer er sneeuw lag in de winter gingen we glijden in de schoolstraat en de Venkelstraat, want die liep schuin omlaag. In een van de lokalen hadden we parkieten. Ook kan ik me de dreigende oorlog bij de Varkenbaai (Cuba) nog herinneren. De radio mocht aan! Mijn allereerste juffrouw was Mevr. Reimerink(nu Vegter). We moesten heel netjes schrijven. Ik herinner me nog Janneke van Rij (van de molenaar), Lenie van Rij, Ria van Citteren, Adrie Witte, Lily van der Hoest (inmiddels overleden), Sjaak Tuk, Hans van der Meyden, Jaap van Wensveen, Bas Visser, Lenny van der Ham, Henk Schrijvershof, Anton vn Balen, Peter Pauwelse en Marga Weltevreden (zij is nu een collega van mij op het Da Vinci College). O ja en natuurlijk Arie Monteny.

2006, Arja Lampers

Wiskunde van Vegter (zo duidel...

Wiskunde van Vegter (zo duidelijk als gesneden koek, of zo iets).Ik weet nu nog niet waarom ik ooit Algebra heb geleerd, maar ik vond het wel leuk. Duits en Geschiedenis van Nuninga, die toen nog rookte in de klas. En natuurlijk tekenen van tante Jan (van Klaveren). Ik weet nog dat Arue Monteny met de trekker op school kwam. Helemaal uit Zwartewaal. Weltevrede was er niet blij mee. Peter Pauwelse maakte in die tijd gedichten. Met Sjaak Smit en Ruud de Bruin gingen Lydeke Kopier en ik vaak zeilen of gewoon plaatjes draaien bij Ruud thuis. Ruud is getrouwd met de zus van mijn buurman. Ik zie hem dus wel eens. Ik herinner me ook nog Nel Stolk en Paulien van Ingen en ? Beukelman. O ja en Hannie van Marion, Piet van Rij en Kees van Roon allemaal uit Tinte. Corinne Meester en 2 broers uit Oostvoorne. Paul Crezee woont 50 m bij mij vandaan, ook aan de Zandweg in Oostvoorne.

2006, Arja Lampers
?