Bekijk het volledige profiel van Arja dede Bruijn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Arja dede Bruijn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Wij hadden les van juffrouw Ha...

Wij hadden les van juffrouw Haijer toen al een wat oudere lerares. Zij was behoorlijk streng. In de grote vakantie van 1958 kreeg ik een ernstig ongeluk in speeltuin De Waal door een schommel die ik in mijn gezicht kreeg. Gelukkig is dit uiteindelijk goed afgelopen.

2012, Arja dede Bruijn

Ik heb vanaf de 3e klas op dez...

Ik heb vanaf de 3e klas op deze school gezeten. De eerste 2 jaar zat ik op de Groen van Prinsterenschool. Ik was vriendin met Nel Veninga en met Corrie Klein. Zij is later aan een hersentumor overleden. Teun van Doorn was mijn favoriete leraar. De heer Koster heb ik in de 3e klas gehad. De heer Wijma was hoofdmeester als ik het mij goed herinner. Het was een erg leuke schooltijd.

2012, Arja dede Bruijn

Ik was vriendin met Joke van d...

Ik was vriendin met Joke van der Ende, Gea Slottje en Joke Ruissen. Kooijman was mijn favoriete leraar. Uiterlinden is in het laatste jaar overleden aan kanker. In de 3e klas herinner ik mj een legerdag, veel lol gehad met Bas de Koning en Jan ..? Ik hernner mij ook nog de heer Leerling en de leraar Frans (kan even niet op zijn naam komen)

2012, Arja dede Bruijn
?