Bekijk het volledige profiel van Aris Schellinkhout en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Aris Schellinkhout heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

N42, Waterzuivering. Twee jaar...

N42, Waterzuivering. Twee jaar op Asserpark gewoond (1971 - '73). Wat een vrijheid in vergelijking met een gewone school en thuis wonen. Nog een jaartje bij een hospita op de Rooseveltweg om het studeertempo weer wat te kunnen opschroeven. Daarna 12 jaar met Steef Engelsman en een derde huisgenoot samengewoond op de GvP 71. Propaedeuse in één keer gehaald, daarna daalde het studeertempo tot nagenoeg het nulpunt. Toch maar doorgegaan en uiteindelijk met heel redelijke resultaten afgestudeerd. Jarenlang lid geweest van Unitas, veel in de kroeg gezeten, maar ook interessante dingen: lezingen en optredens van o.a. Jan Wolkers, Drs. P., Dolf Brouwers (Sjef van Oekel). De eerste pornofilms (ik ga bij Japie eten), met 200 man in de zaal naar een 8 mm filmpje kijken op een scherm van 1 bij 1 meter. Twee jaar als stuurpik in de OLi-8 van Argo. Toen maar eens gaan rugbyen, tot een blessure mijn carrière (nul tries in 4 seizoenen) beëindigde. Veel gesleuteld aan de Norton ES2, en er ook op gereden, tot Stes.-Maries-de-la-Mer (met de Rijnridders) en Betws-Y-Coed (met Roel Jansen) aan toe.

2004, Aris Schellinkhout

Mijn stukje staat onder Rijks ...

Mijn stukje staat onder Rijks HBS

2004, Aris Schellinkhout

Juffrouw Van der Werff, een ab...

Juffrouw Van der Werff, een absoluut lieve onderwijzeres. De uitvinder van het Ei van Wouter Dammers. Co Haleber (1964, 5e klas) net van de kweekschool. Die presteerde het om mij zover te krijgen dat ik loog. Ook gooide hij een keer een leerling (Nico ... ) door de gang. Fijn schoolplein, waar we vaak een oversteekspel en "scharen" deden. Ook vaak knikkeren. En als er sneeuw lag maakten we een hele lange, bloedgladde glijbaan. Elke dag kwam er een grote vrachtwagen met rammelde ijzeren kratten met halve-literflessen schoolmelk. Moest je elke week een melkkaart in leveren, kostte iets van 25 of 30 cent (0,15 Euro).

2004, Aris Schellinkhout
?