Ontdek PLUS

Ariënne Stoffers

Kent 0 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ariënne Stoffers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ariënne Stoffers heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eigenlijk weet ik niets van deze school, behalve dat ik bij juf de Wit in de klas zat.

  Eigenlijk weet ik niets van deze school, behalve dat ik bij juf de Wit in de klas zat. Ik mocht nooit alleen naar school omdat ik de Liornestraat moest oversteken, en dat vond ik toen zooo gemeen!

  Bambi, 1972

  Ik ben hier gekomen omdat wij vanuit Hoorn naar het nieuwe Risdam verhuisden.

  Ik ben hier gekomen omdat wij vanuit Hoorn naar het nieuwe Risdam verhuisden. Heb de vijfde en zesde klas gedaan. in de zesde klas deden wij de musical Koning van Katoren. Aan het eind van de musical kregen we een roos en een glas met onze namen erin gegraveerd. Ik heb 'm nog steeds. Koester goede herinneringen aan juf Hanny, vraag me wel eens af hoe het haar begaan is. Verder kom ik nog wel eens oud klas- c.q. schoolgenootjes tegen...

  De Hovenier, 1979

  IK ben naar deze school gekomen met Renate Doets.

  IK ben naar deze school gekomen met Renate Doets. Tijdens het kennismakingskamp in Schaesberg werd ik hoteldebotel verliefd op Jan Lodewijk van der Sluis. Ook nog 3 jaar verkering mee gehad. Denk soms wel eens aan hem, wat er van hem geworden is... Verder zat ik in de klas bij (natuurlijk) Renate Doets, Jayne Wilby, Carina Poelman, Karin Onrust, en nog wat meiden. En natuurlijk niet te vergeten onze 2 mannen, Ali uit Alkmaar en Jos uit Hoorn.

  Streekschool, 1985