arie wijten

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van arie wijten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  arie wijten heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Slechts 2 jaar gezeten.

  Slechts 2 jaar gezeten. Daarna verhuisd naar ZuidHolland en ging dus naar Rotterdam. Leuke tijd hoor en veel opgetrokken met Peter Beerens, Rico Deckers en Harry (de Wert?) en Karin (uit Valkenswaard).

  Bestuurs academie, 1982

  Ik vond vooral die engelse pub aan de overkant verschrikkelijk leuk.

  Ik vond vooral die engelse pub aan de overkant verschrikkelijk leuk. Daar heb ik met Mark Sluimer menig whisky weg geslagen. Begonnen met BA vervolgens HBDO en nog een heleboel kortere en langere cursussen.

  bestuursschool Zuid-Holland, 1984

  Wat een zorgenloze tijd (en dat is het nu nog).

  Wat een zorgenloze tijd (en dat is het nu nog). Niet zulke grote klas, aardige leraren zoals meester de Graaf, Juf Steyaert, meester te Boekhorst, meester van Ballegoyen. Heel veel opgetrokken met vooral Jan de Graaf, nog heel lang goeie vrienden geweest. Ook met Jan Timmermans. En Arie van Dijck, die zie ik nog wel eens. Ik geloof dat ik jarenlang verkering had met Marianne van Gestel. Ik was blij dat ik naar de middelbare school kon, maar kwam graag nog eens terug op de St Antonius. En wat leek alles dan klein ineens.

  St Antonius, 1967

  ?