Arie Verschoor

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arie Verschoor en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arie Verschoor heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Goede tijd op deze school gehad, later in de praktijk nog wel eens jongens uit mijn klas tegen gekomen.

  Goede tijd op deze school gehad, later in de praktijk nog wel eens jongens uit mijn klas tegen gekomen. Groeten aan allen die ik uit deze tijd ken.

  Hogere school voor scheepsw..., 1982

  Goed naar mijn zin gehad op deze school.

  Goed naar mijn zin gehad op deze school. Motorvoertuigen gedaan, bij de heer Bleijenberg en de heer Verdoorn. Echt hele goede leraren, waar ik nu nog veel respect voor heb. Hier heb ik veel geleerd. Al ben ik later niets in dit vak gaan doen. Het was een goede ondergrond voor het geen wat ik tegenwoordig doet, Scheepswerktuigkundige. Groeten aan iedereen die ik van die tijd ken.

  LTS, 1979

  1978 op school gekomen alleen de eerste klas gedaan, maar vondt het niet zo geweldig om na schooltijd het weiland in gestuurd te worden om verschillende soorten brandnetels te zoeken en te drogen voor biologie.

  1978 op school gekomen alleen de eerste klas gedaan, maar vondt het niet zo geweldig om na schooltijd het weiland in gestuurd te worden om verschillende soorten brandnetels te zoeken en te drogen voor biologie. Dus ik heb de techniek maar op gezocht daar kon ik me beter in verdiepen.

  mr. J. Calsmavo, 1978

  ?