Ontdek PLUS

Arie Vermeulen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arie Vermeulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arie Vermeulen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet alleen nog dat Jaap Zwaan ernstig gewond raakte aan zijn knie toen hij op het hek stond en in een ijzeren punt viel.

  Weet alleen nog dat Jaap Zwaan ernstig gewond raakte aan zijn knie toen hij op het hek stond en in een ijzeren punt viel. Ik ging spelen bij Rene de Graaf. Hans van de werf en Eric.

  kleuterschool ''de Morgenst..., 1965

  Alleen de 1e klas gevolgd.

  Alleen de 1e klas gevolgd. Deze klas was een 1 en 2 e klas samen. Het was een echte ouderwetse school met schoolbanken waarin oostindische inktpotjes waren verwerkt in het blad

  Johannes Calvijnschool, 1968

  Havo 55, Geweldige sfeer met veel gezellige feestjes.

  Havo 55, Geweldige sfeer met veel gezellige feestjes. Pyjama feesten bij Inge op Pruimendijk.Zeehonden imitaties bij Engels,Steketee had het zwaar bij onze klas en Kat sprak:""Ik proef bij deze klas een muur van meligheid". We hadden een aantal zeer unieke examplaren in de klas zoals Arnout van der Gijp en nog enkele waarvan ik de naam vergeten ben. Reisje naar Parijs was geweldig, Zeilweek was ook perfect

  Develsteincollege Vmbo, 1978