Arie Roijinga

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arie Roijinga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arie Roijinga heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet dat ik in klas 1D en 2MD heb gezeten daarna ben ik gaan werken en ben naar zwolle gegaan via leerling centrum Gawalo gaan doen.

  Ik weet dat ik in klas 1D en 2MD heb gezeten daarna ben ik gaan werken en ben naar zwolle gegaan via leerling centrum Gawalo gaan doen. de teken leraar heb ik geen goed gevoel bij! de leraar houtbewerking weet ik nog van hoe we hout bewerken met de draad mee!!!

  LTS, 1964

  Ik kan me er weinig van herinneren ,alleen de zandbak deze was met gaas omheind met gaas net een vogel kooi.

  Ik kan me er weinig van herinneren ,alleen de zandbak deze was met gaas omheind met gaas net een vogel kooi. ze hadden emmers van zink daar heb ik een keer een klap mee op mijn hoofd gekregen de gevolgen zijn nog te voelen (liteken)

  kleuterschool de Duiventil, 1956

  De eerste jaren waren leuk ,ik moet veel dingen op halen ,daar ik nu bemerk dat veel namen even niet meer weet.

  De eerste jaren waren leuk ,ik moet veel dingen op halen ,daar ik nu bemerk dat veel namen even niet meer weet.Het zal na het zien van foto's wel weer terug komen. Favoriet was meester Schinkel deze kon zo mooi voorlezen. Het laatste jaar was de minste , Als je niet goed was in de ogen van de meester,was het zonde er energie in te steken het werd toch niets aldus!!!!

  Helenius de Cockschool, 1957

  ?