Arie Heijstek

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arie Heijstek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arie Heijstek heeft 16 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Sporten, met name basketballen, op de sportdagen en tijdens gym was bij mij veruit favoriet.

  Sporten, met name basketballen, op de sportdagen en tijdens gym was bij mij veruit favoriet. Leren kwam de eerste jaren op de tweede plaats en pas in de 4e klas ben ik er echt voor gaan zitten. Rector Karsemeijer is mij altijd bijgebleven. Streng maar rechtvaardig. Toen ik al jaren van school was, ben ik meester Tintel nog een keer in Rotterdam tegengekomen. Wij hadden toen een leuk gesprek en je merkt dan dat je dan vrijer met elkaar praat dan op school. Ik vond het best een leuke school, misschien dat ik er daarom 7 jaar over heb gedaan. Ik had, denk ik, meer sturing nodig om de school sneller te doorlopen. Die was er voor mij onvoldoende.

  Chr. Lyceum, 1959

  Ik heb goede herinneringen aan deze school.

  Ik heb goede herinneringen aan deze school. Vergeleken met nu was het wel echt schools, maar dat was vroeger gewoon. Ik heb een keer met het voetballen op het schoolplein mijn schoen uitgeschopt en die was met een boog in de sloot naast de school verdwenen. Mijn ouders waren daar niet blij mee. De eerste jaren liep ik altijd naar school ( vanuit de Vogelbuurt ) en dat was toch best een flinke wandeling. Later kwam er een 2e hands fiets. De koninginnedagen waren voor echte feestdagen.

  Dr. H. Bavinckschool, 1953

  Toernooien met het basketbalteam.

  Toernooien met het basketbalteam. Eerste vriendinnetje.

  Insula College, 1960

  ?