Bekijk het volledige profiel van Arie Hartog en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Arie Hartog heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Tweede periode op ST- Louis. O...

Tweede periode op ST- Louis. Op de Groco gezeten en de MAVO op de Philips van Horneschool. We hadden achter de schillenbakken een klein kamertje ingericht (posters van Che Guevarra e.d.), waar we allerlei gein konden uithalen. Wie zat nog meer in dat clubje, ik denk in ieder geval Peer Goossens ??

2004, Arie Hartog

Vanaf de derde klas lagere sch...

Vanaf de derde klas lagere school tot en met de 6e heb ik zowel de Kleco (broeder Orestes) als de Mico (broeder Wendel) doorlopen. Van de Kleco herinner ik me no.a. nog dat we naar het zwembad de Ijzeren man gingen en hoe verschrikkleijk koud het water vaak was, omdat de Ijzeren man een natuurzwembad is. Ook mocht je elke dag voor 5 cent snoep uitzoeken. De jongen die (waarschijnlijk) meer snoep gepakt had dan mocht, werd door broeder orestes met de dunne kant van een biljartkeu op zijn achterwerk "bijgesocialiseerd". Een aardige anekdote van de Mico was dat broeder Wendel, een grote voetbalfan en trouw supporter van VVV, er een zeer hoge standaard van sportiviteit op nahield. Je werd prompt door hem uit het spel gehaald als je ook maar iets deed dat naar onsportiviteit riekte, tijdrekken, klagen over de scheids etc. Wat me nog helder voor de geest staat zijn de schaatsweekenden op de Mico. Met tientallen zaten we te kijken naar de verrichtingen van de Nederlandse toppers en maar ijverig de rondetijden noteren..

2004, Arie Hartog
?