Arie FLukkassen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arie FLukkassen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arie FLukkassen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vond het broodje met pasen wel het leukste.

  Vond het broodje met pasen wel het leukste. Pasen, met de optocht was waarschijnlijk iets wat de beste herinnering was.

  Openbare Kleuterschool Josi..., 1968

  Electro Techniek /Electronica Had een hele fijne tijd, maar herinner wel de strenge regels bij het fietsenhok.

  Electro Techniek /Electronica Had een hele fijne tijd, maar herinner wel de strenge regels bij het fietsenhok. Meneer Maas, Schilpzand, en Verhoef veel kennis en altijd leuke lessen. Hennephof is waarschijnlijk de beroemdste en de gebroeders Derksen die toen nog niet zoveel ervaring hadden. Veel geleerd en het was een goede opleiding. Herinner ook Nonnekes met electriciteits leer en v.d Berg die heel casual was.

  IJMOND MTS, 1980

  Doodat ik een "vroege" leerling was ( verjaardag in augustus) en mijn lengte ook beneden het gemiddelde, daarom was ik waarschijnlijk een van de kleinste op de school.

  Doodat ik een "vroege" leerling was ( verjaardag in augustus) en mijn lengte ook beneden het gemiddelde, daarom was ik waarschijnlijk een van de kleinste op de school. Ik had een hele leuke tijd maar was verbaasd met een groot aantal leerlingen die de vier jarige curcus in een acht jaren deden. Ik herinner inderdaad de "haring met slagroom" en de fantastische aardrijkskunde lessen. Ik was altijd erg geinterresseerd in verre landen en vooral meneer Swanick zijn reis naar Japan. Ook de school reis naar Leiden was erg leuk. Ik herinner ook bolletjes kopen bij de bakker, oude band recorders, Mr de Bruijn en Nijboer altijd roken en roken. In zijn BMW had hij altijd een extra voorraad. Meneer Keizer die had een bril die vreselijk groot was en Mvr. Kalf was vaak ziek. Ik vond Engelse les met Karst heel leuk.

  Wim Gertenbach MAVO, 1976

  ?