Arie deMes

Kent 24 personen

Single , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arie deMes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arie deMes heeft 7 klassenfoto's en kent 24 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Best wel een fijne tijd gehad op deze school,mijn ouders hebben beide ook op deze school gezeten(jaren 1920-30?) en hadden toen al Zonnevijle als leraar.

  Best wel een fijne tijd gehad op deze school,mijn ouders hebben beide ook op deze school gezeten(jaren 1920-30?) en hadden toen al Zonnevijle als leraar.Dit zal dan waarschijnlijk de reden geweest zijn dat ik en mijn broers ook naar deze school werden gestuurd. Ik herinner mij 1e klas juf Verhoef,2e klas juf Dijkstra?,3e klas juf de Ru?,4e klas juf Wassenaar,5e klas meneer Wilgenburg en 6e klas meneer Zonnevijle,ook had je nog meneer weening?bij wie ik en mijn broer George wel eens overbleven tussen de middag,als je daarbij wat uitgevreten had,dan werd je bij je beide oren gepakt om er dan vervolgens tussen uit gelanceert te worden met een stevige schop onder je kont,maar ach wij waren in die tijd ook niet zulke lekkertjes,dus af en toe kreeg je wel eens een hijs voor je kop.Van mijn klas genoten herinner ik mij Henk Webster,Peter Meinkes,Chiel de Vries en nog vele andere van wie ik er sommige nog regelmatig zie. Sinterklaas,schooltoneel(gymzaal)en de verjaardag van Zonnevijle waren ook leuke en gezellige tijden.

  Nassauschool (Pr.Chr.-'scho..., 1960

  ?