Arie Bravenboer

Kent 0 personen

RELATION
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arie Bravenboer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Arie Bravenboer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Begin '78, weer terug in Veene...

  Begin '78, weer terug in Veenendaal. Ichthus-MAVO; leek wel een tuchtschool!! Zwarte bladzijde uit mijn schoolloopbaan!! Wat een verschil met die leuke, toffe, gezellige school in Amsterdam!!

  2006, Arie Bravenboer

  Onze klas was de eerste "bewon...

  Onze klas was de eerste "bewoner" van het noodgebouw aan De Sterke Arm dat uiteindelijk pas enkele jaren geleden afgebroken is. Al gauw was de school te klein en werd onze klas "verbannen" naar het toenmalige NVV-gebouw (dat nu ook al jaren op instorten staat). De school aan De Sterke Arm werd intussen uitgebreid en dus hoefden wij na enige maanden niet meer telkens heen en weer te lopen tussen het NVV-gebouw en de zandbak bij de school. Juffrouw Materman (later Van Wijk?) kan ik me nog goed herinneren. Ook inval-juf Prummel (later Thoomes) vond ik heel erg leuk (lees "lief" (misschien wel m'n eerste prille liefde!?!?)) maar juffrouw Materman kon de absentie-lijst zo goed op rijm afwerken, en dat was natuurlijk ook weer een pré. Juffrouw Materman is in mijn kleuterschooltijd getrouwd met een helicopter-piloot, wat natuurlijk vreselijk spannend was!! Enkele medeleerlingen: Ronald Fokker, Nellie v.d. Klift, Eline Kikkert, meer kan ik me niet herinneren.

  2006, Arie Bravenboer

  Na lagere school in '75 op CLV...

  Na lagere school in '75 op CLV terecht gekomen: Klas 1 F -geen leuke klas- school echter wel. Mentors: mw. Foeken en mw. van Baren. Ik weet nog wel dat we voor het uur wiskunde van mw. van Baren zwemmen hadden (Stuif). Op de terugweg gingen we dan even bij een snackbar aan (chloorwater maakt nu eenmaal hongerig) en als we dan een kroketje voor mw. van Baren meenamen maakte ze er geen "werk" van dat we een kwartiertje later waren. Het betere omkopen dus.... Aan het eind van het jaar vertrokken naar Amsterdam.

  2006, Arie Bravenboer
  ?