Arie Barendregt

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arie Barendregt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Arie Barendregt heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De aanhoudende lol in de lesse...

  De aanhoudende lol in de lessen geschiedenis van De Bruin. Ik houd van geschiedenis, maar hij hield vooral van rust en orde. Dat was aan een rebel als mij nauwelijks besteed. Ik heb nog altijd contact met Erik Verbeek, die getrouwd is met een goede vriendin van mijn vrouw (zo leerde ik haar ook kennen). Was net als Erik in stilte op Anita de Jong verliefd, maar haar ouders waren zo christelijk dat elke toenadering van een knul als ik (niet kerkelijk) op voorhand kansloos was.

  2004, Arie Barendregt

  Geweldig gelachen altijd in de...

  Geweldig gelachen altijd in de lessen van recht I, Harry Banffer. Ik kan mij nog altijd zijn gezicht herinneren, vervuld van uiterste ergernis en wanhoop als we fouten maakten. Ook Duits van Van der Giessen. Ik vond het een prima kerel en een leuk vak, maar door mijn vele spijbelen vond hij mij niet zo leuk meer na verloop van tijd. Ook Rodermond niet, die zich nauwelijks kon vinden in wat ik en anderen in de schoolkrant aan spotprenten plaatsten.

  2004, Arie Barendregt

  Eigenlijk was ik een buitenbee...

  Eigenlijk was ik een buitenbeentje op deze school, en zo voelde ik mij ook. Maakte niet echt deel uit van de groep. Daarnaast werd ik een tijdlang flink gepest door Piet van Andel, Jan Trapman en Fred Bor (ik lig er heus niet wakker van, maar die namen wist ik nog steeds). Ik baalde daar flink van, maar ik denk dat ik in die tijd ook wel als een nerd overkwam trouwens, dus van mijn kant hielp dat ook niet echt om er een beetje bij te horen. Was heftig verliefd op Jannie den Uil, maar dat werd helemaal niets; niet in het minst omdat ik niet wist hoe je zoiets aan moest pakken. Had de indruk dat Jannie Erkelens weer iets met mij wilde; daar kwam ook weer niets van. Hele goede herinneringen aan Sandra van der Meer, en dat is tot op heden een goede vriendin gebleven. Lees dat Lenie al 4 kinderen heeft; niet te geloven; ik hoor haar aanstekelijke lach nog en had héél kort even iets met haar op het eind van het schooljaar.

  2004, Arie Barendregt
  ?