Arianne Stenvert

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arianne Stenvert en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Arianne Stenvert heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Wat een vreselijke school, na de HAVO moesten we weer onze schriftjes op het bureau leggen om te zien of we ons huiswerk wel gemaakt hadden, echt afschuwelijk.

  Wat een vreselijke school, na de HAVO moesten we weer onze schriftjes op het bureau leggen om te zien of we ons huiswerk wel gemaakt hadden, echt afschuwelijk. Wel leuk is dat ik hier 1 van mijn allerbeste vriendinnen heb gevonden, al zou je dat toen niet zeggen want we konden elkaar niet luchten of zien. Maar nu na al die jaren is Wieny Kampinga nog steeds mijn vriendin.

  2004, Arianne Stenvert

  Een jaar blijven zitten en toen in de klas gekomen bij Tanja Elzen, Joost Spoel, Barend.

  Een jaar blijven zitten en toen in de klas gekomen bij Tanja Elzen, Joost Spoel, Barend..., Noortje Bremmers en nog veel meer. Leuke tijd gehad in een mooi schoolgebouw, al wist ik dat toen niet zo te waarderen. Dhr Beinema, Dhr. Blink, Dhr. Bakkelo, allemaal namen die me nu zo te binnen schieten. Laat wat van je horen als je wilt weten hoe het met mij verder is gegaan.

  2004, Arianne Stenvert

  Zoveel herinneringen die ik heb, vooral na het lezen van de naam van Bert Stadman, 3 jaar bij deze meester in de klas gezeten.

  Zoveel herinneringen die ik heb, vooral na het lezen van de naam van Bert Stadman, 3 jaar bij deze meester in de klas gezeten. Ik kan me nog de boxer herinneren die altijd voor in de klas lag en de lammetjes die we ooit eens in de klas hebben gehad. Ik heb een erg leuke tijd op school gehad en ook nu heb ik nog contact met Marian Oomkes, mijn eerste echte vriendinnetje vanaf klas 1. Verdere namen die mij zo te binnen schieten, Tanja Dammers, Lienja van Eijkeren, Marleen Jedema, Jaap Gakeer, Jan Dikkema, Erik Plenter (mijn vriendje op school) en verder teveel op te noemen.

  2004, Arianne Stenvert
  ?