Ontdek PLUS

Arianne deLange

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arianne deLange en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arianne deLange heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was hier altijd erg gezellig allen was ik bang voor juf Streder die een keertje is gevallen waar ik bij was en toen zo aan het huilen was dat ik heel erg van haar schok.

  Het was hier altijd erg gezellig allen was ik bang voor juf Streder die een keertje is gevallen waar ik bij was en toen zo aan het huilen was dat ik heel erg van haar schok. Vooral leuk was de poppenkast van juf de Vries en juf Streder, vooral de stemmetjes. Als we op school gingen kleien maakte we strijkbouten door de klei een glad opervlakte te geven zodat je over de tafel kon strijken. In 1996 werd mijn eerste kleutejuf ook mijn dochters eerste kleuterjuf daardoor kwamen heel wat herrinneringen naar boven

  Chr. kleuterschool 'Klimop', 1968

  Her is een leuke tijd geweest op de rutger.

  Her is een leuke tijd geweest op de rutger. Aan klas 5 met leraar Ben Hameling, die bij mij dislexie constateerde, heb ik vooral leuke herrineringen. Hij gaf mij elke dag na schooltijd bij les. Van hem heb ik leren typen. Ik ben samen met, als ik het goed heb, Jaquline Verhey en Ellen Meerman, bij zijn vrouw op kraamvisite geweest, na de geboorte van zijn zoon Jaap. Ik heb nog steeds contact met mevrouw Kramer. Helaas is meneer Kramer overleden. Het leukste vind ik dat ik nu mijn eigen kinderen daar heen breng. Lianne mijn oudste heeft les gehad van meneer Wel die toen ook al leraar was.

  Prof. Mr. Victor H. Rutgers..., 1970