Bekijk het volledige profiel van Ariane van Nol en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Ariane van Nol heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik las het stukje van Denise D...

Ik las het stukje van Denise Donkers, en zag dat ik bij haar in de klas zat en dus ook bij de klasgenoten die ze daar noemt. Mijn beste vriendin in de laatste klassen was Christa Hendriks. De eerste 2 klassen zat ik bij juffrouw Borsje, de 3e en 4e bij juffrouw Ge Sijthof, en de laatste 2 klassen bij Rene van de Berg. Bij juffrouw Sijthof zaten we in het noodgebouw (Alkmaarderstraat?). Ze was een hele overgang: van de zachte en jonge jufr. Borsje, naar de wat oudere en zeer strenge juf Sijthof! Ik weet nog dat ze vertelde dat ze in dat werk gekomen was via een spoed-instroomcursus, want er was, (net als nu) lerarentekort. Toch nog wel een hele leuke tijd gehad. Ik kan me vooral de toneelstukjes nog herinneren en het playbacken.

2004, Ariane van Nol

Mijn lerares was juffrouw de B...

Mijn lerares was juffrouw de Bruin. Mijn beste vriendin: Denise Lenoir. Leuke herinneringen: palmpasen lopen, kerstfeest vieren (of Sinterklaas?) in de gymzaal, de verkleedspullen met schoenen met hoge hakken (ik vond het maar raar dat de juf van die platte onelegante stappers droeg) en dat de juf voorlas uit Jip en Janneke. Knutselen vond ik nooit zo leuk maar dat moest helaas veelvuldig.

2004, Ariane van Nol

Het gebouw was een gigantisch ...

Het gebouw was een gigantisch noodgebouw met ellelange gangen. Ik vond het wel iets hebben. Ik kan me nog herinneren dat er brand was geweest in het nieuwere gedeelte, en dat we toen vrij kregen. In de kantine heb ik vele kroketjes gegeten, en 's winters erwtensoep bij meneer Slont. In de brugklas heb ik veel gelachen met Sonja. In de 3e klas trok ik meestal op met Marieke uit Edam, en later vanaf de 4e met Saskia. Ik ben heel blij dat ik haar toen heb leren kennen (zij kwam er nieuw bij van een andere school), want we zijn nog steeds hele goede vriendinnen. Naarmate de jaren vorderden werd het leren wat makkelijker i.v.m. de keuzevakken. Ik had het zgn. 'pretpakket': alle talen, geschiedenis en tekenen (mr. Menick). Na de Havo wilde ik naar de Soc. Academie, maar de min. leeftijd was 18, en ik was toen 17. Toen VWO gedaan. We hadden een leuke klas. Hier veel opgetrokken met Irma Hoffslag.

2004, Ariane van Nol
?