ari wal

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ari wal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  ari wal heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

  Samen met Gert-Jan Biersteker,...

  Samen met Gert-Jan Biersteker, Dick Mol en Cor Bremer als eerste deze school bezocht in Haarlem aan de Lourens Jansz Costerstraat. Twee jaar klasvertegenwoordiger geweest. Veel bizondere uitstapjes gemaakt.

  2005, ari wal

  Een fijne school van meester R...

  Een fijne school van meester Rudolph met weekopeningen en weeksluitingen, wat nieuw was voor die tijd alsook het niet geven van cijfers maar kleuren als ik mij goed herinner.Eerst op de flat aan de Jan Verfailleweg en toen de school klaar was naar de nieuwe school. Verder zijn mij van deze school bij gebleven: natuurlijk Frouwkje Manuel, Jan Biesbrouck, Willy Schutter(Wil mocht vroeger jij en jou tegen haar ouders zeggen. Toen vond ik dat maar vreemd. Later ga je daar heel anders over denken en had ze gelijk in de discussie die ik daarover met haar voerde), Judith Meier, Ansje Vervat. Jammergenoeg helemaal geen foto's uit deze periode. Wie heeft die wel?

  2004, ari wal

  Te jong om naar de MULO te gaa...

  Te jong om naar de MULO te gaan éen jaar "geparkeerd" op de VGLO in de Hector Treubstraat. Joop Mezu, Koen Brons, Leny Muntjewerf zijn de namen die mij het meest zijn bijgebleven.

  2004, ari wal
  ?