Arend Compagner

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arend Compagner en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Arend Compagner heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Met de kreidler van Staphorst naar Zwolle, vaak ook op de fiets! Niet al te beste herinneringen.

  Met de kreidler van Staphorst naar Zwolle, vaak ook op de fiets! Niet al te beste herinneringen. Zat er niet op mijn plek. Ben na twee jaar gestopt. Altijd ruzie met de sportleraar Vaartjes. Kwam hem later weer tegen als opleider bij de cursus sportmassage. Ben na de MEAO naar de opleiding van de Koninklijke Marechaussee gegaan. Ben daar zelf toen ook sportleraar geworden!

  2004, Arend Compagner

  Onbezorgde schooltijd, heel veel voetballen, het niet mee mogen doen met het schoolvoetbal, het helpen van meester Hille met het nakijken van schriftjes van de lagere klassen.

  Onbezorgde schooltijd, heel veel voetballen, het niet mee mogen doen met het schoolvoetbal, het helpen van meester Hille met het nakijken van schriftjes van de lagere klassen. (dat was al op de nieuwe school van meester Mussche)

  2004, Arend Compagner

  Hopeloze verliefdheden, pesterijen door de meiden in de tweede, het afscheidsfeest met de trekker over het schoolplein, het vele dollen van de leraren, de metamorfose van mezelf van 2e klas naar 3e.

  Hopeloze verliefdheden, pesterijen door de meiden in de tweede, het afscheidsfeest met de trekker over het schoolplein, het vele dollen van de leraren, de metamorfose van mezelf van 2e klas naar 3e. De bijnaam (toeter) die ik onterecht kreeg! via Jan Timmerman.

  2004, Arend Compagner
  ?