Ontdek PLUS

Ard Velthoven

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ard Velthoven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ard Velthoven heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tjonge jonge wat een tijd was dat zeg.

  Tjonge jonge wat een tijd was dat zeg. Eerst helemaal vanuit het kleine dorp ridderkerk naar de grote stad, lekker met de fiets iedere dag. Brugklas was niet echt een leuke ervaring geloof ik. Had zo'n tas die al die refo's ook hadden, je herkent hem vast wel. De boeken blijven wel heel, maar het was slecht voor je imago, haha. Ik was net een pingpongbal gedurende mijn 8 jaar daar. Eerst havo, dan vwo, dan weer havo en uiteindelijk weer vwo. Was geloof ik de enige die aardrijkskunde en geschiedenis in een betapakket wist te proppen, tot groot ongenoegen van diegene die het rooster maakte. Dus veel tussenuren en dus veel klaverjassen, of buitenhangen in het zonnetje. Werd nog van school gestuurd omdat we tijdens een fles retsina leeg aan het drinken waren op het moment dat ouders langskwamen om hun kinderstjes de school te laten zien. Achteraf helemaal terecht natuurlijk. Mijn grote voorbeeld was Biemans, de meest relaxe docent, beetje erg links, haha, maar dat zijn de meeste historici geloof ik.

  Sint Montfort College, 1987

  Zie: Da Costaschool.

  Zie: Da Costaschool

  De Wingerd, 1981

  Herr Moes? Nou, die vergeten we nooit meer.

  Herr Moes? Nou, die vergeten we nooit meer. Natuurfreak in alle opzichten, en een potje schaken vond hij ook wel aardig. Toch was het laatste jaar, klas 6/groep 8 wel het meest indrukwekkende jaar. De klas gedroeg zich als 1 (= beesten?), zeker als nieuwe docenten (lees slachtoffers), tijdens een "creatief met kurk sessie" op donderdagmiddag, hun didactische vaardigheden probeerden te vertonen. Heb nu nog medelijden met enkele. Afsluiting van het laatste jaar: werkweek met de heer De Kam in Overasselt. Ja, toen merkte je pas echt dat we een groep waren. En Maarten, wat kreeg je er toch van langs van je moeder!!

  Da Costaschool, 1981