Ontdek PLUS

Ard Schouten

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ard Schouten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ard Schouten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke school, op wat uitzondering na qua leraren, maar zullen ze ook wel van mij gedacht hebben.

  leuke school, op wat uitzondering na qua leraren, maar zullen ze ook wel van mij gedacht hebben. ''Ben'' van wiskunde was echt de grootste kneus die ik ben tegengekomen, komt misschien omdat wiskunde me geen biet interesseerde..maar ook leuke leraren; bas van maatschappijleer, johannes de vries, han van dam, rene dobbelaar, peter en anneke voorend, yves vermeulen, hoewel de laatste mijn poezie niks vond haha (en terecht)..

  Regionale Scholengemeenscha..., 1983

  Wel leuke tijd gehad eigenlijk (als ik aanwezig was, was meestal op pad om leuke journalistieke dingen te doen) Leuke vrij school waarbij ik eigenlijk altijd onderweg was.

  Wel leuke tijd gehad eigenlijk (als ik aanwezig was, was meestal op pad om leuke journalistieke dingen te doen) Leuke vrij school waarbij ik eigenlijk altijd onderweg was...omdat ik tijdens studie al werkte voor mijn huidige krant, en ik ook veel tijd stak in praktijkopdrachten. Lekker weg van de studiebanken. Had wat minder zin in al die bijvakken en zo. Uiteindelijk (toch) nog mijn diploma gehaald. Was zo'n eigenwijze die dacht dat praktijkervaring voor ging. Is ook wel zo, maar ben toch blij dat ik 't allemaal met papiertje heb afgerond.

  Fontys Hogeschool voor Jour..., 1993

  Wel geinig schooltje eigenlijk.

  Wel geinig schooltje eigenlijk. Juf Engelien, heette Hiddink volgens mij.....en Renske en mevrouw van der steen.., haken leren bij de vrouw van Aardema (jeehhhh heb nog noooooit breiwerk gehad waarin maker zoveel steken heeft laten vallen) Ik heb ook blauwe tomaten gemaakt en dat was niet goed:) Hoogtepunt van de schoolloopbaan hier; heb bijles inkleuren gehad, moest daar zelfs voor nablijven.

  Prinses Christinaschool, 1977