aranka Gigler

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van aranka Gigler en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  aranka Gigler heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb de eerste 2 jaar op de Vermeer gezeten.

  Ik heb de eerste 2 jaar op de Vermeer gezeten. Weet zo niet meer welke klas. Weet nog wel Dannenberg (dannyboy), Faber van Biologie, Baltussen. Weet wel dat we toen het leraartje pesten hadden ontdekt. Natuurlijk ook uren getafeltennist in de pauze. Het derde jaar heb ik in de Borneostraat doorgebracht. Herinner me vooral de muzieklessen van Hoek. De laatste jaren heb ik doorgebracht op Tiemeister. Het spijbelen had ik toen al aardig onder de knie. Herinner me van de Tiemeister o.a. ook dat als het had gevroren, het altijd zo glad was als je t pad van school op fietste. Hele hordes stonden toen al klaar om cijfers te geven voor t vallen. Natuurlijk mijn eerste vriendje op school..... en de vele liefdes die volgden. Ook herinner ik me een toneelstuk waar ik in speelde....,het vaste sportteam dat we hadden met oa Margreth Treebusch en Agnes van Lenthe. Al met al een school waar ik een ontzettend leuke tijd heb gehad, en met een grote glimlach aan terugdenk.

  Scholengemeenschap Zuid, 1980

  Ik ben in de tweede klas op deze school gekomen.

  Ik ben in de tweede klas op deze school gekomen. Herinner me vooral mijneer Nijmeijer die zijn liefde voor de natuur op ons overbracht, en mijnheer Hummel om zijn verhalen... Herriner me ook dat als wij(de meisjes dus) moesten handwerken de jongens vaak mochten sporten. Ook werd 's winters het plein ondergespoten als het vroor, dan konden we schaatsen op het plein. In 1977 konden we zelfs schaatsend naar school. De sauna's in duitsland, (vooral het koude bad waar ik ooit in moest omdat mijn handoek erin gevallen was toen ik erover wou springen....) En natuurlijk Vlieland, het Doniahuis met de te lage plafonds als je boven in het stapelbed sliep. (Heb bijna nog steeds nachtmerries van het enge verhaal van de kapitein met het houten been......) Wij zijn toen samen met de Europaschool geweest.

  A. van Ostadeschool, 1974

  Heb maar tot mijn zevende op deze school gezeten.

  Heb maar tot mijn zevende op deze school gezeten. Heb er leuke herrineringen aan, o.a. dat als het sneeuwde, er sledes aan een auto werd vastgebonden en dan mocht je daarop. een van de leraren reed dan een rondje over Plein West Indie. Herriner me ook de Sinterklaasfeesten. Vriendjes toen waren o.a. Louis, Stevie, Willem. Herriner me ook dat in de 2e klas het boek Kruimeltje werd voorgelezen, en dat ik midden in dat boek verhuisde. Heb het later zelf uitgelezen.......

  west indie school, 1971

  ?