Antoni van Hoof

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Antoni van Hoof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Antoni van Hoof heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik kan mij nog weinig herineren van deze periode alleen dat ik een Indonesische lerares had en dat mijn broer ook op deze school zat Hans van Hoof later ben ik naar de Zalmplaat school gegaan omdat wij vanuit Meeuweplaat naar de Zalmplaat verhuisden, enke

  Ik kan mij nog weinig herineren van deze periode alleen dat ik een Indonesische lerares had en dat mijn broer ook op deze school zat Hans van Hoof later ben ik naar de Zalmplaat school gegaan omdat wij vanuit Meeuweplaat naar de Zalmplaat verhuisden, enkele namen vandeze periode Fons, jaqueline Leerboeg.

  2003, Antoni van Hoof

  Uit de klas gestuurd worden en dan met meiden uit hogere klassen flirten.

  Uit de klas gestuurd worden en dan met meiden uit hogere klassen flirten. Samen met Richard Broekzitter in klas 1D en 2D gezeten samen met Eric Volstra, Albert van Dorp, Rene Hordijk, Leen ???, Annemarie Dubel, Leni t'Hart, Johan Huizer en nog vele anderen. Ik ben nog steeds dikke vrienden met richard en zie hem wekelijks.

  2003, Antoni van Hoof

  Leuke school (Ben Knoop)veel vrienden en vriedinnen zoals W.

  Leuke school (Ben Knoop)veel vrienden en vriedinnen zoals W.Hoving, S.Kampsteeg, Okki/Iwan Bravenboer, Rene de Ruiter, Marc Strohauwer, Jeanette Dekker, Karin van Laatum, Mariska Kradolfer, Danny en nog vele anderen zie klasse foto van Patricia v/d Mooren. In twee klassen gezeten eerst in 3A en daarna in 3B. Werkweek en launglaufen in Winterbergen waren top. Leraren van Swieten, Ben Knoop, Goud, Reedijk schieten mij te binnen en natuurlijk gym leraar Naaktgeboren. Opendagen waren altijd gezellig, de rode peppers vergeet ik niet. Ik hoop dat alles goed gaat met iedereen!

  2003, Antoni van Hoof
  ?