Anton Verpaalen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anton Verpaalen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anton Verpaalen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na 2,5 jaar " Bewaarschool" bij de nonnen, heb ik de eerste 5 klassen van de Lagere School doorgebracht op de voormalige jongensschool St.

  Na 2,5 jaar " Bewaarschool" bij de nonnen, heb ik de eerste 5 klassen van de Lagere School doorgebracht op de voormalige jongensschool St. Aloysius in de Raadhuisstraat. Het laatste jaar (klas 6) kende een gemengde klas van meisjes en jongens, waarbij de school was gehuisvest in de voornalige Lagere Landbouwsschool, de locatie waar nu " De Louwen" is gevestigd. Mijn favoriete onderwijzer, zoals ze toen nog heetten, was zonder meer de heer Schrauwen. Een oprechte man van no-nonsens met een behoorlijke dosis humor. Na de LS ben ik achtereenvolgens naar de MULO in Roosendaal gegaan (Sint Michel), de Pedagogische Academie De Vossenberg in Oudenbosch voor de HAVO-top en daarna naar de Katholieke Leergangen, waar ik gedurende een aantal jaren Engels heb gestudeerd. Uiteindelijk ben ik in het bedrijfsleven terecht gekomen en werk nu bij een middelgroot bedrijf (700 medewerkers), waar ik in de functie van adjunct- directeur verantwoordelijk ben voor de commerciële activiteiten in de Professionele Markt (met opdrachtgevers als corporaties en institutionele beleggers).

  St Martinus, 1958

  Ik trok erg veel op met Mart Schrauwen (Rucphen), Josef Dekkers Roosendaal), René Broos (Wouw), Cees Vergouwen (Zegge).

  Ik trok erg veel op met Mart Schrauwen (Rucphen), Josef Dekkers Roosendaal), René Broos (Wouw), Cees Vergouwen (Zegge). Dit waren allemaal voetbalfanaten. Daarnaast toch ook wel met alle andere klasgenoten opgetrokken. Na de MULO (want dat was de opleiding) ben ik naar de Pedagogische Academie gegaan in Oudenbosch en daarna, samen met Cees Vergouwen, naar de Katholieke Leergangen in Tilburg om daar Engels te gaan studeren. Favoriete leraar was zonder meer van Bremen.

  ST. Michel Mavo, 1964

  ?