Anton van Daalen

Kent 0 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anton van Daalen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Anton van Daalen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Op de school (MULO) heb ik niets aan te merken, behalve op de autoritaire directeur (de enige mens in mijn leven die ik louter slechts toewens).

  Op de school (MULO) heb ik niets aan te merken, behalve op de autoritaire directeur (de enige mens in mijn leven die ik louter slechts toewens). M.n. de leraar Duits en de geschiedenisleraar vond ik aardig en apart. Het internaat vond ik echter een katholiek-moralistische gevangenis. Zelfs de zondagse wandelingen en de sport en het spel waren vooral bedoeld om ontluikende sexuele gevoelens van pubers te beheersen (wandelen met zijn tweeën is "gevaarlijk").

  2004, Anton van Daalen

  Het theatercafé, de feesten in de HAS-soos, mijn vrienden Chris en Peter, de toneelgroep.

  Het theatercafé, de feesten in de HAS-soos, mijn vrienden Chris en Peter, de toneelgroep. De volledig uit de hand gelopen demonstratie tegen de aanschaf van tanks.

  2004, Anton van Daalen

  In optocht Nixon begraven i.

  In optocht Nixon begraven i.v.m. Vietnam. De leraar Nederlands: "Als je nu niet oplet, draai ik de arm uit de kom en sla je met het natte end om je oren".

  2004, Anton van Daalen
  ?