Bekijk het volledige profiel van Anton Schermer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Anton Schermer heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Behalve de zandbank, met de ho...

Behalve de zandbank, met de houten rand, herinner ik me weinig van de kleuterschool.

2009, Anton Schermer

Van mr Ijzendoorn (biologie) k...

Van mr Ijzendoorn (biologie) kan ik me herineren dat we (wie?) een opgegraven skelet gevonden aan de Achterlaan, ´verkochten´ voor een reep chocolade. Er zit waarschijnlijk een hoop fantasie in mijn geheugen. Bij juffrouw Al (duits) hingen we ´altijd´ (waarschijnlijk één keer) het schilderijtje achterin de klas scheef, waarna zij het tijdens de les weer rechthing. Bij meester Laan (frans), kan ik me herrineren dat ie grappen maakte over zijn naam. Meneer Schoorl (wiskunde) was mijn favoriet, al heeft ie gedreigt mij uit de klas te halen als ik de volgende keer niet minimaal een acht haalde ipv een onvoldoende. Ik mocht daarna doorgaan

2009, Anton Schermer

Van meester Arie van de vijfde...

Van meester Arie van de vijfde klas kan ik me herrinneren dat ie de woestijn in Afrika `Kallahari´ naar zichzelf heeft vernoemt, een leuke woordspeling. Meneer Bodewes had altijd zijn pijp, rokend en wel atijd brandend. weer of geen weer.

2009, Anton Schermer
?