Anton Moons

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anton Moons en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Anton Moons heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  noodlokaal in de tuin aan de achterzijde van het hoofdgebouw Bij de techniekles/handvaardigheid een staande kandelaar gemaakt (heb ik nog steeds in de kamer staan).

  noodlokaal in de tuin aan de achterzijde van het hoofdgebouw Bij de techniekles/handvaardigheid een staande kandelaar gemaakt (heb ik nog steeds in de kamer staan)..... Praktijkscholen o.a. in Oenkerk, Barneveld, .... Veel stage gelopen in Schalkwijk waar altijd wel wat bij de soos of de KPJ te doen was.....kameraad met Steef Uijttewaal, Cees van Rooijen, .......

  2004, Anton Moons

  Jarenlang vriend geweest van Rene van Maarsseveen (slagerij Wittevrouwenstraat).

  Jarenlang vriend geweest van Rene van Maarsseveen (slagerij Wittevrouwenstraat). Klassefeesten in de klas op school; je táime mocht niet gedraaid worden (van een non die tekenles gaf) want die plaat was afgekeurd door de paus...... Was gek op Ankie Mastenbroek......

  2004, Anton Moons

  Slakken zoeken in de fraterstuin (eerst over de muur klimmen).

  Slakken zoeken in de fraterstuin (eerst over de muur klimmen)....... 2e klas jufr. Van doorn (Riekie?) die woonde aan de Pieter Nieuwlandstraat 3e klas bij Jufr. De Vries (blijven zitten en van school af gegaan)

  2003, Anton Moons
  ?