Anton Hollemans

Kent 1 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in Dordrecht

  Bekijk het volledige profiel van Anton Hollemans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Anton Hollemans heeft 3 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De lokatie was de Krogtdijk to...

  De lokatie was de Krogtdijk toen ik erop kwam, wat een oude troep was dat zeg. Er waren ook heel veel dependances. In 1976 was de lokatie Namenstraat open. Leraren waren oa Ammerlaan en Frankenhuizen ( een Tukker ), ik volgde de opleiding WTB.

  2002, Anton Hollemans

  Silvius en van Baren waren hee...

  Silvius en van Baren waren heel aparte leraren. Tanis gaf wiskunde, die werd later zelfs mijn buurman in de Moye Keene. En we hadden een goede concierge Nuijten,woonde vlak achter ons. Zijn overlijden heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Wij hadden kort ervoor nog herinneringen opgehaald, ik dacht dat Ad van Kaam er ook bij was.

  2002, Anton Hollemans

  Leuke school over het algemeen...

  Leuke school over het algemeen. In de eerste klas bij juffrouw Tillema kwam het schoolbord naar beneden. Jan Ottenvanger een snee in z'n hoofd. In de 2e klas een prijsje ( doosje Lego )gewonnen met tekenen. Tijdens de 3e en 4e klas zaten wij aan de Vestkant, de oude Hervormde school. Ja in de 5e had ik wel mot met Karsten, werd een keer de klas uitgegooid voor iets wat ik niet gedaan had, moest ie later ook bekennen. Had wel leuke dochters trouwens. De zesde klas, ja natuurlijk meester Klop, best wel een driftig mannetje. Hij kon altijd wel goed vertellen. Orgel spelen en bouwen was zijn hobby. En ik heb nu een lieffieeeeeee. Contact? mail antoniehollemans op home pnt nederl. Geheimschrift want dit programma verknalt het adres Vraag het anders aan mijn kinderen. Ik doe het zo maar even.

  2002, Anton Hollemans
  ?