Anton Gerbrandy

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anton Gerbrandy en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anton Gerbrandy heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Met de Buick van vd Meij door de duinen.

  Met de Buick van vd Meij door de duinen. Ondanks al het bier, roeien, gezellige huizen en v Putten toch nog afgestudeerd. Met dank aan Manuel en de HP.

  Hogeschool Noorder Haaks, 1991

  Na een jaartje high school in Houston twee jaar op Ubbo gezeten voor mijn Havo diploma.

  Na een jaartje high school in Houston twee jaar op Ubbo gezeten voor mijn Havo diploma. Vooral buiten schooltijd een mooie hippie tijd met Jaap en Margriet.

  ubbo emmius lyceum, 1989

  Schotsje springen in de pauzes, steevast spieken bij duits en frans en nog steeds met onvoldoendes thuiskomen, papier prop gevechten met Gerwin Warris, spullen verstoppen achter het systeem plafond (als je een agenda in deze tijd bent kwijt geraakt zou di

  Schotsje springen in de pauzes, steevast spieken bij duits en frans en nog steeds met onvoldoendes thuiskomen, papier prop gevechten met Gerwin Warris, spullen verstoppen achter het systeem plafond (als je een agenda in deze tijd bent kwijt geraakt zou die hier nog wel kunnen liggen), klieren bij Baart (was binnen een jaar weg) en natuurlijk zoenen met de meisjes op dansavonden en in Ray Bakker. Achteraf gezien een geweldige tijd.

  De Steiger, 1984

  ?