Anton Bergenhenegouwen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anton Bergenhenegouwen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anton Bergenhenegouwen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deed Economie 1 en 2 op de Keizersgracht, het eerste halfjaar i.

  Deed Economie 1 en 2 op de Keizersgracht, het eerste halfjaar i.p.v. Ec.1 Wiskunde op de Runstraat. Herinner me vooral Eric de Bree en Dirk Winkel omdat we samen met de auto kwamen en .... uit Castricum omdat we zo lekker over motoren konden kletsen. Mooie tijd, vooral de stages: daar draaide het tenslotte om. Geen cijfers bij Economie 1 totdat het diploma kwam, toen moest er toch een op: dat maak ik nu weer mee in het MBO: alles voldaan en dan na gaan denken wat voor cijfer op het diploma moet. Er veranderd niets!

  lerarenopleiding VL-VU, 1977

  Regelmatig spijbelen, waslijsten met namen van leerlingen die zich moesten melden en dat niet deden.

  Regelmatig spijbelen, waslijsten met namen van leerlingen die zich moesten melden en dat niet deden. De concierge op de fiets door de school en het aparte gebouw met de kantine: erwtensoep uit de automaat: hoe langer je wachtte, hoe stijver het werd. De streakers die door de kantine naar buiten en de school in renden, geweldig. Veel verschil met 4 havo in 1973 en 4 Havo in 1974. Van die laatste klas herinner ik me nog: Peggy Doeve, ze had toen verkering met Gerard van de groenteboer en haar vriendin ... verhuisde in de 5e naar Terneuzen. Met die leuke groep hebben we nog op dansles in Maarssen gezeten.

  Regionale Scholengemeenscha..., 1973

  Ik kwam in de 2e op deze school en leerde toen al snel Anneke Limburg kennen, andere namen: Tonnie Goes, John van Bezu (later nog veel mee om gegaan) Fred van de Bosch, Paul Rosmuz, Jan Bakker, Arno Bardok, Yvonne Degens, Petra de Man en nog vele andere.

  Ik kwam in de 2e op deze school en leerde toen al snel Anneke Limburg kennen, andere namen: Tonnie Goes, John van Bezu (later nog veel mee om gegaan) Fred van de Bosch, Paul Rosmuz, Jan Bakker, Arno Bardok, Yvonne Degens, Petra de Man en nog vele andere. Vooral de 4e klas was geweldig met de reis naar Engeland en het eindfeest bij de diplomering: ik zat lekker achter de knoppen de rest stond op het podium. Heerlijk waren de uren in het bijgebouw bij Mevr. Jozef (die het geen probleem vond dat haar voorsluiting open stond: doe maar even dicht, meisje) en Dhr. Hurks die bij Handel graag over transportbedrijf Goes sprak, tot afgrijzen van Tonnie, Ook Beumers, als groentje, deed van zich spreken: hij durfde het woord neuken te gebruiken in zijn les Maatschappijleer! De franse les van Lefere begon op maandag altijd veel te laat, want hij stond dan altijd eerst op de gang met .... te praten over FC Utrecht. Ook ik ben getrouwd door dhr. Dijkers. Goed in namen was hij niet, want hij noemde mijn vrouw Ans i.p.v. Anneke (nee niet Limburg).

  Mgr A E Rientjes, 1970

  ?