Antoinette Willems

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Antoinette Willems en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Antoinette Willems heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Meester Lips, juffrouw Adema, meester Marsman, meester Thijssen, de Avondvierdaagse, de Zwemvierdaagse.

  Meester Lips, juffrouw Adema, meester Marsman, meester Thijssen, de Avondvierdaagse, de Zwemvierdaagse. In de klas met Andy Top, Erik van Rijssen, Riette Wiersma, Erik van Gerrevink, Jose van Zanten, Esther Wille, Marjola Verhagen, Marcel Zilver, Peter Klomp, Monique Simons, Elly van den Berg, Johan van Kampen, Gertje van de Scheur, Reino Boon, als ik goed nadenk kom ik vast wel aan de 30!! Waar zitten jullie??

  Chistelijke Willem Van Oranje, 1972

  3 jaar over 2 brugklassen gedaan en toen HAVO netjes afgemaakt.

  3 jaar over 2 brugklassen gedaan en toen HAVO netjes afgemaakt. Dikke maatjes met Camilla, Patricia, Wijnand, Wim, Willem-Barend en nog vele anderen. Kamperen in Emst onder leiding van Rob over de Linden en Leo de Kloet, aardrijkskunde van Kiel en Nederlands van Nagel. Frans van Crum en Engels van van der Hell. Strippokeren in de aula tot Burgers het meer dan genoeg vond en bij muziek uit het raam kruipen o****oep te halen bij Jamin! Geweldige jaren, heb nog steeds heimwee!

  Myrtus College, 1978

  Nog in de goeie ouwe tijd toen het MEAO Toerisme heette en er slechts 4 scholen in Nederland waren waar je deze richting kon doen! De beste herinnering is de studiereis naar Fins Lapland in december 1984 toen Oud&Nieuw werd gevierd in Rovaniemi met er

  Nog in de goeie ouwe tijd toen het MEAO Toerisme heette en er slechts 4 scholen in Nederland waren waar je deze richting kon doen! De beste herinnering is de studiereis naar Fins Lapland in december 1984 toen Oud&Nieuw werd gevierd in Rovaniemi met errrug veel drank om de -40 te doorstaan! Maar ook de koffie in het Sofia Ziekenhuis en de bakkies bij Jan de Kleine staan nog helder voor de geest (en de razzia's die er werden gehouden als de klassen weer eens te leeg waren....)

  De Factoor, Chr. College v...., 1984

  ?