antoinette welle

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van antoinette welle en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  antoinette welle heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  ,Leerkrachten uit die tijd: Juffrouw Rosier, juffriouw Meijer (Toetie) staat me bij), Jos Hermelink, Rob Hanou en Jos Baaij.

  ,Leerkrachten uit die tijd: Juffrouw Rosier, juffriouw Meijer (Toetie) staat me bij), Jos Hermelink, Rob Hanou en Jos Baaij

  2008, antoinette welle

  Van '68 t/m '74 deed ik Gymnasium alpha.

  Van '68 t/m '74 deed ik Gymnasium alpha. het was een klein klasje en af en toe hadden we nog les in de villa; Grieks of Latijn. In die tijd droeg ik nog geen contactlenzen en voelde me dan ook vaak niet zo op mijn gemak met mijn dikke brillenglazen. Ik kom uit een hardwerkend arbeidersgezin. Mijn vader was vrachtwagenchauffeur. Soms werd het me pijnlijk duidelijk gemaakt dat je dan eigenlijk niet op een gymnasium thuishoorde. Toen ik echter met een minimum aan inspanning toch redelijk functioneerde, gaf me dat wel zelfvertrouwen. Ik kijk toch wel met genoegen terug op die tijd, al blijf ik mijn leven lang allergisch voor kak, blabla en omhooggevallenen. Ik was destijds vriendin met Marion Eeckhout. Aan haar bewaar ik heel goede herinneringen. Ik heb haar wel eens gegoogled en ze blijkt het goed te doen.

  2008, antoinette welle
  ?